SamImageGenerator
Zaloguj się

Wybierz swój plan

  • Bezpieczne i chronione
  • Anuluj w każdej chwili
  • Natychmiastowy dostęp
  • Bez karty
Bezpieczna płatność przez StripeVisaMastercardAmex

Darmowy

Dla każdego, kto chce spróbować

0 zł

Zawsze za darmo

4 kredyty · 1 obraz = 1 kredyt

Kredytów możesz używać przez 30 dni.

  • 4 darmowe obrazy na start
  • Podstawowa jakość
  • Publiczne kreacje
Polecany

Max

Dla zaawansowanych użytkowników

56,33 zł/miesiąc

≈ 14.99 USD

Rozliczenie miesięczne · anuluj w każdej chwili

100 kredytów · 1 obraz = 1 kredyt

  • 100 obrazów miesięcznie
  • Wysoka jakość
  • Zaawansowany model
  • Prywatne kreacje
  • Cztery obrazy naraz

Zakupy są ostateczne: nie zwracamy pieniędzy. Płacąc, żądasz natychmiastowego dostępu i rezygnujesz z ustawowego prawa odstąpienia. Zwroty i anulowanie

Ceny są pobierane w USD. Pozostałe waluty pokazane są według dzisiejszego kursu. W zależności od kraju przy płatności może zostać doliczony podatek.

API i osadzalny widget są dostępne w każdym planie i zużywają te same kredyty. API · Widget

Potrzebujesz więcej kredytów?

Doładuj w dowolnej chwili — kredytów możesz używać przez 30 dni, a zużywane są zawsze najpierw te, które wygasają najwcześniej, więc nic się nie marnuje.

Kredyty dodają tylko obrazy — Max daje dodatkowo zaawansowany model, prywatne kreacje i cztery obrazy naraz.

10 kredytów

0,56 zł za obraz

5,64 zł
100 kredytów

0,56 zł za obraz

56,37 zł
1000 kredytów

0,56 zł za obraz

563,72 zł
2500 kredytów

0,56 zł za obraz

1409,29 zł
5000 kredytów

0,56 zł za obraz

2818,58 zł
10 000 kredytów

0,56 zł za obraz

5637,16 zł

Kupując akceptujesz naszeRegulamin · Polityka prywatności · Zwroty i anulowanie

Najczęściej zadawane pytania

Czy mogę otrzymać zwrot?

Nie. Plany i pakiety kredytów to treści cyfrowe działające od chwili zapłaty, dlatego wszystkie zakupy są ostateczne. Rezygnacja zatrzymuje kolejne obciążenie, ale nie zwraca bieżącego okresu. Obciążenie pobrane omyłkowo, na przykład podwójne, zawsze prostujemy.

Czy mogę anulować w dowolnym momencie?

Tak, anuluj jednym kliknięciem na stronie rozliczeń — bez zobowiązań.

Co dzieje się z moimi kreacjami?

Pozostają w Twojej galerii, nawet jeśli anulujesz Max i wrócisz do planu Darmowego.

Czy moje dane są bezpieczne?

Twoje prompty i obrazy należą do Ciebie. Nigdy nie sprzedajemy Twoich danych. W planie darmowym każdy obraz trafia do sekcji Odkrywaj; w Max pozostają prywatne.

Potrzebujesz więcej pomocy?

Napisz do nas w dowolnym momencie ze strony kontaktowej — odpowiadamy w ciągu dwóch dni roboczych.